21 Kasım 2012 Çarşamba

"Kuzey Güney Cemre and the Others" Vol III.

"Giineeey  test yaptım,kazandım;bi bebemiz olcak ..böhüüü"  aha bi ruh hastası daha gelio hanedana ... (sıçtın olm Güney,)
Köşke postu iyiden iyiye seren Handan hanım bebeyi duyunca dünürüyle sevgi seli yaşadı,hepsi torun hasretiyle kavruluyomuş da haberimiz yokmuş la."Bığğnı gizel gilinimm biniim..." 
Bak bu özgür kız Handan 5 bölüme kalmaz , ya pavyona düşer ya kadın tüccarlarının eline,bunu da söyleyeyim..Ne meraklıymış  free olmaya la,nereye gitceğini napcaanı şaşırdı kocayı boşayınca "Mersin'e ablamgile mi gitsem,eve kuaför çağırıp toynaklarıma manikür mü yaptırsam,oooh sabahlar olmasın üçyüss beşyüsss..."

Simay eziği dizinin en akıllı hatunu çıktı la,tam CEO kafası var..söz gümüşse sükut altındır diyerekten verdi ayarı  Zeynep'e.Artık fitness fücurs Zeynep babasının dükkanını mı satar,bankadan kredi mi çeker de besler bu Simay'ı bilinmez..ya da "zokaymm fayansına da desenine de" deyip tası tarağı toplar İtalya'ya memlekete mi döner?

Bu Demet niye hala dizide la,senarstin halasının kızı filan mı ecebağ?Özmakara'dan paralar oluk oluk akıoo nası olsa diye uçuş muçuşa da gitmio .Bu sezon da bunu komisere yamayacaklar anlaşıldı (daha kardonun mezarının toprağa çökmedi la ,senesi dolaydı iyiydi..tabi "life goes on" bi yerde...)

Cömreğ the Hakmen'de son iki bölümdür bi Bihter Ziyagil potansiyeli görüyorum ..."Nası olsa Paris'ten taze geldim, pasaport da hazır Schengen de "  sevinciyle havaalanına koşayazsa da yine "loser"a bağladı olayı.Ağşam olunca götün götün  döndü köşke..Aman döndü de nihayet  Ziyagilvari  bi sofra gördük,iki  sezondur içimiz dışımız çay kurabiyesi,simit olduydu.
Ama Cemre bebeğim o pusula oldu mu şimdi,yakıştı mı  hiç o elit dünyana? Yavrukurt mu sandın kendini?Aldırsana beyine bi Firdevs Ziyagil gerdanı a güzel kızım, hem boşanınca bozudurur bozdurur harcarsın..

Bu hafta yine vasat bi bölüm izledik sevgili guzey güneyci dostlar,walla Farat Reyiz ölünce eski tadı kalmadı beaaa..Bi daha bu konuda da yazarmıyım bilmem.

Zöge kaçar...
İyakşanlar.