20 Eylül 2013 Cuma

Bitse De Gitsek


İhbar süresinin kısası makbüldür meistercanım.Hm baktın kısaltamadın,o zaman tadı çıkarılmalıdır..En şukela kısmı,işyerinde elini hiç bi işe sürmeyip  üstüne bi de "hedefler mi tutmuyo?amaan nolcak kovacaklar mı ahahah" kafasında bu süreyi en verimsiz şekilde geçirmeye çalışmaktır.
Bu süre içinde, o güne kadar mesai saatinde yapmak isteyip yapamadığın bi sürü aktiviteyi yapabilirsin,mesela oturup blog yazabilirsin,uzun kahvaltılar edebilir,ofiste oje sürebilir sonra da aa ojem bozuldu diyerek çıkıp manikür yaptırabilirsin..Pazarlamacıysan bugün hiç satış yapamadım,randevu alamadım,müşterim gelmedi gibi şıtresler yaşamazsın..
Buarada zaten işyerinde kimse sizden bişey istemez,beklemez,yapsan da genelde teşekkür etmez,yapmasan da üstüne gelmez...
Ayrıca bütün gün temple run oynuyo bile olsanız,maaşınız tıkır tıkır yatmaktadır,fekat bu da işverenin sorunudur;siz zaten bi tercih yapmış,onu bırakmışsınızdır,işveren sizin hala etinizden sütünüzden yararlanma çabası içindedir (e ne yapsındır)
Ama adam çalışmayacaktır,bellidir.Bu durumda gidene dur denmemelidir,dönerse zaten benimdir denmeli,arkasından su dökülmemelidir.

Öpering.

lökasyon: Zogemeister's