20 Nisan 2013 Cumartesi

Dolaşma Ayağımın Altında Pis Musibet!

Görmemiş site yöneticisi olmuş tutmuş yeni icat çıkarmış..Siteye ticari taksi giremezmiş kapıda bırakıcakmış,bah bah..Hacı nerde yaşıyoz biz ecebağ,Bastil Hapisanesinde mi?Bugün görüş yoh giremezsiniz..Noluyo layn?
Hayır,ikametgahın Akmerkez Rezidans falan mı sanıyon sen ecebağ?Adam pattes soğan satıyo yan sokağında,overlok makinası bile ayağına  geliyo la hergün,neyin elitizmi bu?Neymiş içeri giremezmiş,taksiciye bile rüsva olduk.İki tane skimsonik anahtara,annesinin garaj kapısı kadar para istemeyi biliyonuz ama...O taksi o kapıdan girecek aga,o kadar!Yönetici olmak böyle bişi oluyo bazen aga,hazmedemeyen adama verirsen önce gider babasını keser,atalarımız bile söylemiş.

Bunların bi versiyonu da kurumsal kimlikte vücut buluyo bak.Eski köye yeni adet getirmeye çalışan,işgüzar tipler olur bazen ki hiç sevmem.
Lakin böylelerine de yüz vermiycen hacı.Ne yapıp edicen,duymamazlıktan gelicen,bildiğini okuyup,eski adet ve ananelerini yaşatmaya çalışıcan,ee sonra zamanla pasifize oluyolar zati.Baktın olmuyor sıkıcan şeltoksu...
Bu ağşamlık da bu kadar..benim için cuma günü bitmiştir...Öpermiying Öpering.

Yours Managerly