21 Şubat 2013 Perşembe

Bir Koyun Çiz Bana

1.37 sanıyeden ıtıbaren ızleyınız ve özümseyiniz bitte... http://www.youtube.com/watch?v=bWaoAUF3k_4   

Pek muhterem meıstercanlar,bugun de girizgahı Alamancaynan  yapalım dedik..Hayat çoh tuhaf bilionuz dey mi?Mutlu olduğunu sandığın yerler,seni mutlu ettiğini düşündüğün insanlar,bişey oluyo ve birden yabancılaşıyo gözünde..Bi anda aslında oraya ait olmadığını düşünüyosun ve kaçmak istiyosun,eğer bunu yapamıyosan ve o dünyanın içinde debelenip duruyosan; yar rocks bi  hale geliyosun...Fekat dünyanı değiştirebiliyosan,işte o zaman veri nays oluyo herşey.

Sonra keşfettiğin o gezegen sana "meğersem burası benim evimmiş" dedirtiyor. Değişmeni bekleyenleri değil,come as you are diyenleri tanıyorsun.O gezegende  "sen" gibi oluyorsun,"sen" gibi gülüyorsun,"sen" gibi konuşuyorsun,çünkü o gezegende "sen" gibileri buluyorsun.
Herşeyi dışarda bırakıyosun,anlaşılmamak bile umrunda olmuyo o zaman çünkü geri kalan herşey "dış dünya" oluyo,yalnız gülüp geçiyosun...Böyleyken böyle işte...

Bu Zöge boarddan düştü üstüne bi de rakım çarptı dion sen şimdi dey mi?Yok walla öyle değil ne anladıysan o hacı.Bu ağşam güldüremedim kusura bakma artık..

Yors sinsırli.