7 Kasım 2012 Çarşamba

"Kuzey ile Güney" Vol. II

Hacıııı şaka maka Farat da öldü la..47 bölümü intikam üzerine yazdılar ama kardonun gömleğindeki ketçap,çimen ve kahve lekelerini layık-ı vechile  çıkaramadılar ..2 sezon arası boşuna mı Guzeygilin Farat'ın alnın çatına kurşunu sıkacağı günü bekledik a dostlar ...lilililililili...

Katilin cinayet mahalline geri dönmesi gerekliliğine istinaden dakka bir gol bir Çatalcalıların Burak'ı "katil zanlısı" olarak soktular gözümüze (ama yemedik o ayrı...)

Cemre kızım, kocanı tevkif etmişler sen hala "Kızey dı içirdımıığğ,Kızey nııldıı?" dion,insan çeyizden bi çift temiz don atlet alır da getirir karakola. Madem bütün gün adamı aynı donla gezdirecektin,ne diye evlendin,evinde oturup karton yapıştırmaya devam edeydin a benim güzel kızım. .... "İvliliğim sadıce kığıt izirinde giçerli Kızey" ,e sen sevion zaten kağıt karton işlerini be güzelim ,ne farkeder ki.
Hem bak ikametinizi de Sinaner Köşküne aldırdı kayınvaliden,neden sen de bi Bihter Ziyagil olmayasın..? bi dernek çalışması filan yürütürsün, ne bileyim bi tango kursuna yazılırsın beyinle,hayatın simit fırınına giren çıkanı kovalamakla geçti yıllardır.

Simay resim-iş makasıyla saçları kesince anladık ki hiçbirşey eskisi gibi olmayacak,breh breh breh...

Fitness fücurs Zeynep'i görüyoruz ki  bu bölüm fayans kelebeği çizmeyi bırakıp, kendini kriminoloji bilimine adamış...Ders I  "Yanık elden barnak izi nası alınır?"  (bence bunu Kanıt dizisine alsınlar, kriminal laboratuarda getir götür işlerine filan baksın)

Farat'ı vuran Güney mi oldu şimdi la? Eğer öyleyse kedi olalı bi fare yakaladı cibiliyetsiz... E  hiç heyecan kalmadı o zaman haftaya, daha ilk bölümden öğrenmiş olduk katili..bilemiom bence bu kördüğüm burda çözülmez dostlar...haftaya başka birine yoğunlaşırlar bu sefer de "katil o mu ecabaağğ"  diye bizi düşündürtürler.

Bu bölümü çoğğsikimsonik bulduğumu belirtmeden geçemiycem,haftaya bugün içinde  "hönkarım,Hörrem, bi hayli ve zinhar " gibi kelimelerin geçtiği bir blog yazmayı düşünüyorum...Anladınız siz...

Hörmetler...